Se NM i innebandy på MyGame

Kvartfinalene i NM i innebandy spilles i disse dager i en best av fem-serie rundt om i landet. Kampene kan sees på MyGame, til glede for både klubbene og MyGame selv.
13. mars 2024

Sander Raab Owren er kommunikasjonsrådgiver i Norges Bandyforbund. Han opplever at klubbene har tatt imot sendingene godt, og at de er tilfredse med kvaliteten..

Forbundet: Sander Raab Owren er kommunikasjonsrådgiver i Bandyforbudnet. Foto: Privat

– Spesielt for eliteserien har MyGame bidratt til å heve kvaliteten på produktet.

Han forteller at forbundet mener MyGame tilbyr et solid produkt, og at samarbeidet fungerer fint.

– NBF(Norges Bandyforbund) opplever at MyGame gjør alt de kan for å levere et så godt produkt som mulig, samt være en pålitelig samarbeidspartner..

.

– MyGame har hørt oss

Ildsjel: Jarle Gommerud er en av mange ildsjeler i innebandynorge. Han er fornøyd med at MyGame strømmer NM. Foto: Privat

Jarle Gommerud er styremedlem og en av mange ildsjeler i den Mjøndalsbaserte innebandyklubben NOR92. Han bekrefter Owrens opplevelse om at klubbene trives med MyGame.

– Vi var jo et av de første stedene MyGame satt opp kameraer i Norge, og har sånn sett vært litt forsøkskaniner. Vi har kommet med mange tilbakemeldinger om problemer og ting som kan forbedres. Alt fra delay på lyd til ønsker om mer grafikk, og vi har opplevd at MyGame har hørt oss.
.

– Løfter det et hakk

.
Ifølge Gommerud setter utøverne på NOR92 sitt elitelag pris på at flere nå har mulighet til å følge dem..
.
– Spillerne synes det er stas med strømming og kommentator. Det løfter det et hakk. Og vi har jo lyst til å få det ut til et publikum som ikke fysisk kan være der hver gang.
.
Gommerud sier at de får mange tilbakemeldinger fra folk som ser på sendingene, og at han er fornøyd med MyGames kamerateknologi.
.
– Vi har vært borti noen kameraer tidligere, men ingen har fungert så bra som det som brukes nå. Jeg er imponert over hvordan det følger spillet.
.
Foto: Claudio Schwarz
..

– Utrolig stas

Lars Setsaa er CEO og ansvarlig redaktør i MyGame. Han er storfornøyd med at de får sende norgesmesterskapet.

Fornøyd: CEO i MyGame Lars Setsaa er fornøyd med å få sende NM i Innebandy. Foto: privat

.– Det er utrolig stas at vi får sende NM i innebandy. Sammen med bandyforbundet har vi et tydelig felles mål om å skape større og bredere engasjement og interesse rundt norsk innebandy, og det ser jeg vi er i ferd med å få til..

I nært samarbeid med TV2 har MyGame sikret bredderettighetene til norsk håndball, volleyball, innebandy, basketball og ishockey i årene som kommer. Samtidig er flere idretter og nivåer på vei inn..

– Sammen med idretten har MyGame laget en av verdens aller tryggeste løsninger for strømming av breddeidrett. Dette har bandyforbundet og en rekke andre særforbund anerkjent, og derfor gitt oss tilliten til å være deres leverandør for strømming..

Norsk topp- og breddeinnebandy består av mer enn 300 klubber og over 1700 lag, fordelt på nesten 300 haller..Det spilles om lag 10.000 kamper hver sesong, og bandyforbundet hadde 23.500 medlemmer i 2019..

MyGame har allerede rullet ut kamera på en rekke baner i hele Norge, og har planer om å installere flere sportkamera i tiden fremover..Setsaa har ambisjoner om at Mygame kan sende enda flere innebandykamper på sikt..

– Vi i MyGame ønsker å tilby forsvarlig og regulert strømming av enda mer norsk innebandy i tiden fremover. Både på seniornivå, men og ungdomsinnebandy der det er ønsket av idretten selv.

Se NM i innebandy her.

Disse NM-kampene sendes på MyGame denne uken:

Onsdag 13.03.24:

 • Greåker vs. Sarpsborg kl. 19:00

Fredag 15.03.24:

 • Sarpsborg vs. Greåker kl. 19:00

Lørdag 16.03.24:

 • Sandnes IBK vs. Sjetne IL kl. 10:00
 • Gjerdrum IL vs. Strømmen IBK kl. 12:00
 • Ajer vs. Narvik IBK kl. 12:00
 • Harstad Innebandyklubb vs. Slevik kl. 15:00
 • Narvik IBK vs. Sandnes IBK kl. 18:00
 • Sjetne IL vs. Ajer kl. 20:00

Søndag 17.03.24:

  • Sjetne IL vs. Narvik IBK kl. 10:00
  • Sandnes IBK vs. Ajer kl. 12:00
  • Harstad Innebandyklubb vs. Slevik kl. 15:00
  • Greåker vs. Sarpsborg kl. 16:00
  • NOR 92 vs. Sveiva Innebandy kl. 17:00

Se alle kampene her