SPØRSMÅL OG SVAR

Her finner du svar på de fleste spørsmålene vi mottar i MyGame

 

 

Jeg trenger hjelp til å bruke tjenesten, hvordan kan jeg kontakte kundesupport? 

Du kan kontakte vår kundesupport ved å klikke på denne linken.

Hva er MyGame? 

MyGame er den nye breddeplattformen for norsk idrett. Ved hjelp av sportskamera på små og store arenaer strømmer MyGame breddekamper fra hele Norge. Familie, venner og fans kan følge sine favorittspillere og- lag gjennom en egen app.  

 

Hvem står bak MyGame? 

MyGame er et samarbeidsprosjekt mellom idretten, TV 2, Amedia og norske grundere. 

 

Må man betale for å se på kamper? 

MyGame er en abonnementstjeneste. En abonnent velger en favorittklubb som vil motta 20% av abonnementsinntektene i direkte klubbstøtte. 

 

Hvordan kan jeg kjøpe abonnement? 

For å kjøpe et abonnement kan du klikke her.

 

Hvor kan jeg finne kampene dere sender?

Kampene som sendes i løpet av den tekniske pilotperioden blir tilgjengelig fortløpende her. Du finner også innholdet gjennom TV 2 Play (MyGame-kategorien) eller gjennom våre apper for iPhone og Androidtelefoner.

 

Hvilke apper er tilgjengelig for MyGame-abonnenter? 

Det er egne MyGame-apper for iOS (iPhone / iPad) og Android. Begge har støtte for Chromecast, og iOS-appen har støtte for Airplay. Du finner appene enkelt ved å søke etter MyGame i App Store og Google Play Store. I tillegg er tjenesten lansert på nettlesere for PC og Mac her. Dersom du bruker andre plattformer kan du benytte TV 2 Play for å kikke på innholdet vårt. Da må du navigere deg frem til kategorien MyGame.

 

Hvilke kamper og idretter vil bli vist på MyGame sin strømmetjeneste? 
Hos oss kan du se et utvalg av håndball, ishockey og innebandykamper. Vi har også inngått avtaler med klubber fra Norges ishockeyforbund, Norges basketballforbund, Norges volleyballforbund. Pågangen fra klubber er stor, og vi vil fortløpende montere sportskamera i flere idrettshaller.  

 

Hvilke aldersklasser er dekket? 

Tjenesten er i første omgang tilgjengelig for seniornivå ned til aldersbestemt klasse 15 år.  

 

Hva må jeg gjøre for at kampene til klubben skal kunne filmes? 

MyGame og klubben inngår en avtale. Deretter må klubben ordne tillatelse til installasjon fra eier av idrettsanlegget. Ofte er dette kommunen idrettsanlegget befinner seg i. MyGame leverer all nødvendig dokumentasjon og søknadsskjema til dette formålet. Klubben må gi tilgang til strøm- og internett. Spesifikasjoner rundt dette finnes i informasjonspakken MyGame sender til klubben. 
 

Hva vil en installasjon koste klubben? 

Foruten strøm, internett og potensielt leie av lift, vil ikke installasjonen medføre kostnader for klubben. MyGame vil stå for installasjonen og kostnader relatert til sportskamera. 

 

Når vil min klubb få et MyGame-kamera hvis vi inngår en avtale nå? 

Vi forsøker å finstemme installasjonsprosessen fra A-Å fortløpende, for å installere i flest mulig haller på kortest mulig tid. Når det er din klubb sin tur, vil det normalt gå 6-8 uker fra avtalen er inngått til sportskamera er ferdig montert. 

 

Hvordan ivaretar MyGame spillernes personvern? 

MyGame har etablert et system for å ivareta den enkeltes personvern. MyGame samarbeider tett med Norges idrettsforbund og relevante særforbund. Sammen med disse har vi hatt dialog med Datatilsynet i forbindelse med drift av tjenesten.

MyGame og Norges idrettsforbund har dels et felles ansvar for behandlingen av personopplysninger og dels har MyGame et selvstendig behandlingsansvar. Gjennom systemet som er etablert etterlever tjenesten  personvernlovgivningen.

 

Kan man reservere seg? 

Sammen med NIF og håndballforbundet har MyGame nå lagt til rette for at reservasjon håndteres i Min Idrett. For å reservere enkeltpersoner mot filming, kan man logge seg inn i Min Idrett og gå til Personvern/Reservasjon https://beta.minidrett.no/oversikt .
Om et lag som helhet ønsker å reservere seg, er det lagt til rette for at dette kan gjøres direkte i TA.
Dersom en person involvert i kampen bor på hemmelig adresse (kode 6 eller 7) vil ikke kampen bli filmet, med mindre vedkommende selv manuelt skrur av reservasjonen i Min Idrett. Behandling av denne informasjonen skjer via NIF. MyGame får ingen opplysninger om hvem som har denne beskyttelsen.

I noen tilfeller har MyGame fått i oppdrag å produsere kamper på vegne av det enkelte særforbund. Dette er kamper som særforbundet anser å være av særlig interesse. For slike kamper bortfaller reservasjoner og kampene lagres i tråd med de retningslinjer som særforbundet har satt. Særforbundet er ansvarlig for personopplysningene som behandles i forbindelse med slike kamper. En oversikt over hvilke kamper dette gjelder finner du under. For mer informasjon, ta kontakt med ditt særforbund.

 

Blir alle kamper filmet og strømmet? Hva med de yngre klassene? 

I tråd med Norges Idrettsforbunds retningslinjer for strømming av barne- og ungdomsidretten strømmes ikke kamper i aldersklasser under 15 år eller dersom det deltar utøvere under fylte 13 år. 

 

Er kameraene konstant aktive? 

Nei, kameraer og strømming aktiveres kun for kamper i NIFs spilleplan for de lag klubben har besluttet å strømme fra. Ingen kameraer er aktive utenom spilletiden. 

 

Jeg vil gjerne vite mer. Hvordan kan jeg kontakte MyGame? 

Vi hører gjerne fra flere klubber. Fyll ut vårt kontaktskjema som du finner nederst til høyre i vår bunnmeny på denne siden.