Personvern- og sikkerhetssenter

MyGame tar personvern og sikkerhet på alvor.
Vi behandler all data i henhold til gjeldende regler og lovverk, enten du besøker våre nettsider, er abonnent på tjenesten vår, eller er spiller i en av kampene vi filmer. Rutiner og prosedyrer er bl.a. utarbeidet i samarbeid med idretten.

Personvern- og sikkerhetssenteret er en samling av informasjon og dokumentasjon som hjelper deg å ha kontroll på dine data på alle våre plattformer.

Personvern i pilotperioden

MyGame gjennomfører for tiden pilottesting i et begrenset antall haller.

I pilotfasen vil vi håndtere forespørsler rundt utvalgte rettigheter til spillere og andre involverte i kamper som filmes, via e-post. Det er mulig å reservasjere seg mot bruk av navn i grafikk og mot filming i Min Idrett og i TurneringsAdministrasjons-plattformen til Norges Idrettsforbund. Les mer om det i linken under.

Her finner du mer informasjon om hvordan vi håndterer personvern i pilotperioden

Personvern

MyGame behandler persondata ulikt basert på hvilken sammenheng dataen brukes og innhentes. I alle tilfeller behandler vi kun persondata vi har grunnlag for, og vi lagrer aldri mer persondata enn nødvendig.

Under finner du våre personvernerklæringer som beskriver hvordan vi behandler persondata i ulike sammenhenger. 

Personvernerklæring for involverte i forbindelse med filming og opptak av kamper

Personvernerklæring for abonnenter på MyGames tjeneste

Personvernerklæring for besøkende på mygame.no 

Brukervilkår

Som bruker av MyGames strømmetjeneste inngår du et kundeforhold med MyGame. Da vi bruker TV 2 Play som strømmeplattform tegnes abonnementet via denne tjenesten. Her finner du vilkårene for bruk av vår strømmetjeneste. 

MyGames brukervilkår

TV 2 Plays brukervilkår

IT og sikkerhet

Som bruker av MyGames nettside, strømmetjeneste og apper skal du vite hvem din data deles med, og at din data er i trygge hender. Under finner du informasjon om informasjonskapsler på vår nettside og strømmetjeneste.

Informasjonskapsler på mygame.no

Informasjonskapsler på TV 2 Play

Dine rettigheter

Når vi behandler dine data har du en rekke rettigheter bl.a rett til innsyn, sletting og reservasjon mot bruk av dine persondata.
Du kan lese mer om disse generelle rettighetene på Datatilsynets nettsider:

Den registrertes rettigheter

Spesielle rettigheter for opptak og strømming av idrettsarrangementer

Dersom du ønsker å utøve dine rettigheter til innsyn, sletting og reservasjon med mer, kan du finne informasjon om dette i personvernerklæringene i Personvern-seksjonen ovenfor.

Kontakt oss – personvern

Se vår «spørsmål og svar«-side for ofte stilte spørsmål.

Hvis du har spørsmål eller vil ha mer informasjon om hvilke personopplysninger vi behandler om deg, kan du kontakte oss på følgende epostadresse: personvern@mygame.no