Siste nytt

Her er siste nyheter fra MyGame

 

Om strømming, pausen og veien videre

 

I påvente av nye rutiner for strømming er det kun kamper i 18-årsklassen og eldre som blir strømmet. 

-les mer her –

Slik skal MyGame strømme breddeidretten

Norge bygger vi nå et unikt nasjonalt samarbeid for å løfte frem og styrke helheten og grasrota i idrettsbevegelsen. Målet er å øke synligheten og interessen rundt norsk breddeidrett – og få strømmingen som allerede finner sted i idretten inn i mer kontrollerte former.

VG har de siste ukene satt et kritisk fokus på filming i barne- og ungdomsidretten. Det har forståelig nok skapt debatt. Vi har derfor behov for å ta et steg tilbake, og belyse hvorfor strømming er et viktig satsingsområde – hva vi gjør for å skape trygge rammer rundt strømming i breddeidretten.

-Les mer her-

Ungdom gir massiv støtte til strømming av egne kamper

I en spørreundersøkelse blant norske håndball- og ishockeyspillere ned til 15 år, er svarene entydige: Ungdommen støtter idrettens strømmeprosjekt, og ønsker den nye teknologien velkommen.

-Les mer her- 

Innebandy på MyGame

I samarbeid med Norges Bandyforbund er MyGame glade for å endelig kunne vise innebandy som en del av vår voksende plattform. For første gang vil innebandyfans kunne følge deler av den norske innebandysesongen hos oss 
 

-les mer her –

Stadig flere kamera

Med økende trykk og stadig flere klubber som ønsker kamera i sine haller er det sjeldent et rolig øyeblikk for våre installatører. Bare igjennom sommeren har våre installatører utført over 50 installasjonermens utrullingsteamet vårt har gjennomført over 70 befaringer.

 

-les mer her –
 

Håndballsesongen på MyGame 

Vi bygger videre på fjorårets pilot-suksess og har startet håndballsesongen 22/23 med et brak!
Det har så langt denne sesongen blitt strømmet over 100 kamper, og flere skal det bli. Det er allerede over 2000 planlagte sendinger fra norske håndballhaller.
 
 

– Les mer her –

Nå dekker vi hockey for fullt

I samarbeid med Norges Ishockeyforbund er MyGame svært stolte over å endelig kunne inkludere ishockey på vår plattform. Det er så langt nesten 800 planlagte ishockey-sendinger igjennom den kommende sesongen, og det settes daglig opp nye. Gjør deg klar for en sesong hvor du kan følge ditt favorittlag og spillere tettere enn noen gang tidligere, både på hjemmebaner og bortebaner, direkte og i opptak.

– Les mer her –

 

FRA TELIA TIL MY GAME

Sjefen for OneCall og Mycall forlater Telia og blir ny administrerende direktør i My Game Norge AS. Lars Setsaa tar dermed over for Harald Strømme som går inn som styreleder og toppsjef i Sportway Media Group AB som eier My Game sammen med TV 2 og Amedia.

– Les mer her –

Nye retningslinjer for strømming av barne- og ungdomsidretten. 

Onsdag 22. juni trådte nye retningslinjer for strømming av barne- og ungdomsidretten i kraft etter vedtak fattet av idrettsstyret.

– Les mer her –

 

Nasjonalt sluttspill for Bring og LERØY. 

Denne helgen er det duket for nasjonale sluttspill i Bring og LERØY serien. Følg kampene både direkte og i opptak hos MyGame.

– Les mer her – 

 

Storavtale om norsk fotball:
Skal vise 50.000 breddekamper

Med TV 2 og Amedia på eiersiden, blir MyGame plattformen for strømming av all breddefotball i Norge de neste syv årene. Med automatiserte sportskameraer på over tusen fotballbaner over hele landet, skal selskapet dekke kamper i full HD-video, med høydepunkter, kampanalyse og trenerverktøy bare eliteklubbene hittil har hatt tilgang til. Fotballpresident Lise Klaveness ser et stort potensial i det nye samarbeidet.

– Les mere her –