MyGame skal produsere og vise eliteserien i volleyball

MyGame har skaffet seg rettighetene til Mizunoligaen, som er den norske eliteserien for kvinner og menn i volleyball. Strømmeselskapet skal også vise både kvinnenes og herrenes A-landskamper.
15. mai 2024

For å sikre at det blir bred produksjon av norsk volleyball har NVBF, TV 2 og MyGame blitt enige om at MyGame tar over rettighetene fra TV 2. TV 2 skal som i dag vise utvalgte kamper lineært og være med videre i utviklingen av norsk volleyball. TV 2 er en av medeierne i MyGame.

Generalsekretær i Norges Volleyballforbund, Guro Røen, gleder seg over den nye rettighetshaveren. 

 – Med MyGame på laget får vi bred synlighet og økt eksponering av idretten vår. Vi ser frem til å bygge norsk volleyball videre sammen med MyGame og klubbene våre, sier Røen. 

 Rettighetene det er snakk om er Mizunoligaen, som er kvinnenes og herrenes eliteserie i volleyball. I tillegg skal MyGame strømme A-landskampene for begge kjønn, sammen med TV 2.

 – Vi gleder oss veldig over å kunne være med å bygge opp Mizunoligaen i Norge, og er glade for at vi nå får jobbe enda tettere med volleyballforbundet, sier Lars Setsaa, administrerende direktør og ansvarlig redaktør i MyGame. 

 Norsk topp- og breddevolleyball består av ca. 300 klubber og mer enn 500 lag, fordelt på rundt 140 haller i Norge. Det spilles om lag 7000 kamper i sesongen og forbundet har rundt 25 000 registrerte medlemmer. Mizunoligaen utgjør den øverste volleyballserien for kvinner og menn, og er for tiden bygget opp av en ordinær serie hvor det avvikles om lag 160 kamper per sesong. 

 – Det skjer store endringer i måten sport produseres på, og med fastmonterte kameraer og intelligent teknologi for kameraføring, er det blitt mye enklere å produsere i stort volum. Det gjør at flere idretter kan få bredere mediedekning, sier Lars Setsaa.

 – Vi gleder oss stort over samarbeidet vi nå får med volleyballforbundet, sier han.